Foto-Expositie HANSEartWORKS 2018 in Het Arsenaal 2 -17 juni 2018 | Internationale Hanzedagen Rostock Duitsland

2 – 17 juni 2018 | HANSEartWORKS 2018 expositie  |  Lysanne Buunk

 

 

Naast de Doesburgse Hanzedag  van 9 juni 2018 zijn er ook Internationale Hanzedagen van 21-24 juni 2018 in Rostock Duitsland. De Hanzesteden die tot het Hanzeverbond horen komen ieder jaar bij elkaar tijdens deze Internationale Hanzedagen.

De Hanzesteden worden vertegenwoordigd door een afvaardiging van hun eigen  gemeente die de stad promoten en daarnaast zijn ook lokale fotografen uit de Hanzesteden uitgenodigd om hun eigen Hanzestad in beeld te brengen. Het thema van de Internationale Hanzedagen is “Einfach Handeln” en van de HANSEartWORKS 2018 “Stadt der zukunft” .

De door de internationale jury geselecteerde series worden ten toon gesteld tijdens de HANSEartWorks Zo ook Doesburg dat vertegenwoordigd wordt door de fotografe Lysanne Buunk.

In Het Arsenaal; de Sociëteit in Doesburg wordt de serie eenmalig ten toon gesteld van 2 – 17 juni 2018. De toegang tot deze expositie is gratis.

preloader